perjantai 9. lokakuuta 2009

919

Tuossa sain jonkun mystisen syysflunssan ja tohtori lähetti tiistaina iltapäivällä saksanpojan parantamaan itseään loppuviikoksi. Olin viime viikon lopussa julkisesti luvannut selvittää sähköpostiani, sillä viimeiset kolme viikkoa ovat olleet aika helvetillisiä ja vastailu oli jäänyt todella vähiin. Mukavaa kiireessä on se, että tekemistä on riittänyt.

Eilen iltapäivällä tuskastuin sitten makaamiseen, lukemiseen (vaikkakin Outi Parikan kirja venäläisistä on upea) ja panadolin litkimiseen. Päätin, että tänään perjantaina alan vastaamaan kaikkiin sähköposteihini. Aamulla sitten mylly auki ja oma mokkula kiinni.

Eipä ollut kuin 919 viestiä inboxissa. Rupesin toiveikkaana laskemaan, paljonko tuosta olisi jonkinmoista viagraspämmiä. PRKL. Viimeisen kolmen viikon aikana uutiskirjeitä ja mainoksia oli tullut vain 150. Loput viesteistä siis todennäköisesti sisältävät jonkinmoisen kysymyksen, kommenttitoiveen, kalenterivarauksen tai jotain siltä väliltä. Tässä kohdin toivoin aidosti, että LUT:n roskapostisuodin ei olisi niin erinomainen kuin se on. Nyt iltapäivän korvilla viestejä on jäljellä enää 865…

Osasyyllinen olen nykytilaan itsekin. Lähetän runsaasti sähköposteja erityisesti iltaisin tiedustellakseni yksityiskohtia tai kysyäkseni mielipiteitä erilaisista suunnitelmista. Ja tyypit, joille viestejä laitan, näyttävät vastaavan varsin aktiivisesti ja pitkästi. Myös lisäkysymyksillä, heh.

Totean tässä kohdin, että aika tulee hoitamaan suurimman osan postilaatikostani. Lupaan, että alan itse nykyistä enemmän käyttämään puhelinta työssäni. Ja pahoittelen, että todennäköisesti sinä et tule saamaan vastausta viestiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti