perjantai 12. maaliskuuta 2010

Saha-Matti juksaa

Lakkoja ei siis yliopistoille saatu, vaan tieteen puolesta taistellaan jatkossakin ilman keskeytyksiä.

Sopu oli kyllä varsin hyvä juttu, ja tämän edestä neuvottelijat näyttävät kompromisseja puolin sun toisin tehneet. Itse olisin kyllä huumorilla todettuna suonut pienen ”lakkoloman” tiedeyhteisölle, joskin toivottavasti lomapäiviä on vielä muutama käyttämättä. Kelit alkavat olla upeita myös arkisin.

Oma työviikkoni on ollut kaunistelemattomasti sanottuna poikkeuksellisen v-mäinen. Puukkoa on tullut selkään oikein kunnolla. Toki mukaviakin asioita on ollut. Sellaisia, jotka ovat saaneet nauramaan vedet silmissä. Viikon paras oli seuraava.

Ilmeisesti lakko-organisaatioon tai ainakin sen hängöraund-osastoon kuulunut varsin pelimannihenkinen tiedehenkilö tuli tiistaina kahvipöytään juttelemaan mm. siitä, miten LUT työnantajana on muodostanut omia kantojaan neuvotteluun. Totesin suoraan, että kyllä tässä voimat ovat olleet Etelärannassa liikenteessä. Keskustelu sitten jatkui siitä eteenpäin ja tämä kaveri, kuulemma muuten varsin pätevä muusikko, totesi, että heillä olisi lakkoa varten kylttitekstejä valmiina.

Mielestäni paras teksti oli ”Älä usko Juha-Matti Saksaa, Saha-Matti juksaa”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti